0
X
X
Ваше замовлення
0
Разом:
0 грн
Оформити замовлення
Блог

Чому варто додати морепродукти в постійний раціон

Омега 3 один з найваждивіших вітамінів для організму людини

Основні причини:

  • нормалізація роботи серцевої і травної систем;
  • багата смакова палітра;
  • багаті смакові якості готових страв;
  • можливість підбору відповідних смакових характеристик;високий вміст різних вітамінів і мікроелементів;
  • джерело селену і природних мікроелементів.Найпростіше отримання корисних компонентів полягає у вживанні свіжих морепродуктів.

Суші в цьому сенсі найзручніший варіант. Якщо включити морепродукти в основний раціон, то можна запросто покрити потребу в вітамінах групи B, A і E, фосфорі, калії і цинку. Морепродукти - основне джерело білка і корисних мікроелементів, джерело вітамінів та мікроелементів. Невелика калорійність подібних частувань дозволить з легкістю стежити за фігурою.

Найбільш затребувані серед звичайних жителів мегаполісів саме креветки, різні види кальмарів і свіжа риба. Так, середня калорійність подібних позицій становить від 60 до 120 калорій на 100 грам продукту. У свіжих морепродуктах міститься велика кількість полінасичених кислот (а також Омега 3). Ці компоненти здатні знизити ризик виникнення ракових клітин, а також покращують роботу мозку і стінок судин. Кількість шкідливого холестерину в крові знижується за рахунок комбінації корисних мікроелементів. Замовити суші це найкраще рішення для поповнення організму вітамінами. 

Для зареєстрованих користувачів