0
X
X
Ваше замовлення
0
Разом:
0 грн
Оформити замовлення
Блог

Корейські салати

Різновиди корейських салатів

М'ясні салати - окрема історія. Свіжі огірки в них поєднуються з обсмаженої яловичиною, сирою рибою і морепродуктами. Заправляють корейські салати соєвим соусом, оцтом, традиційної спецією тяй і рослинним маслом. Подають страви в якості холодної або гарячої закуски.

У салатах по-корейськи нерідко поєднуються продукти, які в інших кухнях світу невідомі не те що на одній страві, але навіть на одному столі.

Гостра маринована морква відтіняє специфічний запах і смак яловичого рубця, нейтральна біла спаржа в поєднанні з насінням коріандру легко замінює м'ясо і стає майже делікатесом, що говорити про знаменитого у всьому світі салаті кимчи, в якому набридла всім капуста розкривається новими смаками.

Якщо раніше справжні корейські салати можна було побачити тільки в кіно, сьогодні їх популярність зростає в геометричній прогресії, а рецепти корейських салатів - один з найбільш частих запитів у пошуковій системі. Азіатська кухня приваблива використанням великої кількості різних овочів і грамотним поєднанням солі і гострих спецій. Замовити суші, салати та інші страви корейської кухні можна в нашому суші-барі. 

Для зареєстрованих користувачів